Over mij

Ik ben Marlies Vercoulen. Samen met mijn man heb ik 2 jonge kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het lekker om fysiek bezig te zijn. Daarnaast vind ik het prettig om middels yoga en meditatie in balans te komen en/of te blijven. Graag ben ik creatief bezig, maar vaker vergeet ik daar tijd voor vrij te maken.

Ik heb lang gestudeerd waardoor ik breed ben opgeleid. Ik ben gestart aan de Pabo waarna ik een periode in het basisonderwijs heb gewerkt. Daarna heb ik pedagogische wetenschappen gestudeerd, waarna ik 5 jaar als gedragskundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam was. Vervolgens heb ik een opleiding tot gezondheidszorg psycholoog gedaan die ik in 2008 heb afgerond. Sindsdien werk ik als psycholoog. Eerst ruim 5 jaar binnen een forensische polikliniek en sinds 2014 binnen mijn eigen praktijk. In deze 5 jaar ben ik me blijven ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond en verschillende cursussen gevolgd waaronder Mindfullness en EMDR.

Naast de reguliere opleidingen ben ik me in de loop van de jaren meer gaan verdiepen in de alternatieve therapie. Ik heb diverse cursussen en trainingen gevolgd met als doel om dichter bij mijn authentieke zelf te komen en me op energetisch niveau te ontwikkelen.

Ik wil graag anderen helpen in hun zoektocht naar een gezonde balans.